DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Roti bakar Oven Konveksi Oven Air Fryer Oil Free XL Electric Countertop Ovens Air Frier, Bodas, 18Q CO-06DSA

    Pedaran pondok:

    Tabung pemanasan listrik 360 ° siklon pemanasan gancang sareng téknologi pembakaran. Kalayan fungsi semprot anu dipaténkeun tina tank cai Ove Konveksi, éta tiasa nyemprot cai kaluar tina nozel nalika prosés masak degreasing suhu luhur tetep bahan seger sareng juicy.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Dahareun Goreng HEALTHIER: Tabung pemanasan listrik 360 ° siklon pemanasan gancang sareng téknologi pembakaran. Kalayan fungsi semprot anu dipaténkeun tina tank cai Ove Konveksi, éta tiasa nyemprot cai kaluar tina nozel nalika prosés masak degreasing suhu luhur tetep bahan seger sareng juicy.

    GAMPANG GAMPANG: Programer 11-in-1 Cooker, layar sentuh digital, Suhu masak dugi ka 500 ℉ (350 ℃), ngajantenkeun anjeun gampang masak sadaya tuang, ti kagorengan garing dugi ka tuang hayam enak sareng tuang manis sareng popcorn, barang beku, siap tuang barang, kadaharan laut, hayam sareng sayuran.

    MATERI GRADE MAKANAN: Mangkok kaca, Rack Rack Suit sareng cincin exténder stainless steel. Fryer hawa tiasa ditingkatkeun tina 12L dugi ka 17L kalayan cincin extender stainless steel. Kapasitasna tiasa nyayogikeun tuangeun kanggo 3-5 jalmi, pas 5lbs-6lbs sadayana hayam.

    19.2lb, Kapasitas: 12-17L


  • Saméméhna:
  • Teras: