DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Shaohong fryer hawa alit sareng 9 Asesoris, Roaster, Broiler, Rotisserie, Dehydrator, Oven, Toaster, Pizza Oven sareng Warmer. Ngawengku Cookbook. Sear nepi ka 500 ° F. Kamampuh ageung tambahan, Sadayana dina Hiji Perkakas. Beusi sténless. AFO 46045 SS. MO-02DHY

    Pedaran pondok:

    Kapasitas: 12-17L

    Kakuatan: 1300W

    Bahan: Mangkuk kaca Perancis asli sareng téknologi Perancis pikeun opsional

    Diménsi karton kaluar: 385 * 385 * 385mm

    Beurat: 6.18kg


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Cukup leutik pikeun nyocogkeun kana meja meja atanapi méja anjeun tapi cukup ageung pikeun nyiptakeun tuangeun pikeun sakulawargi. Shaohong fryer hawa alit sareng mangkok gelas masak langkung lega anu tiasa nahan dugi ka 14 liter.

    Masak séhat dijantenkeun gampang. Suhu & waktos-netepkeun fryer hawa alit anu tiasa diatur ngaleungitkeun kabutuhan minyak tambahan Pilihan anu séhat henteu aya watesna - Masak, Panggang, Panggang, Uap Broil, sareng Panggang & Air-Fry.

    The Shaohong fryer hawa alit kanggo waktos masak langkung gancang dibandingkeun sareng oven konvensional Lab-dités pikeun mastikeun akurasi sareng speed Ngahemat waktos anjeun di dapur tanpa ngorbankeun rasa

    Suhu tinggi & kipas bawaan medar hawa pikeun tuangeun anu beueus & gurih Masak lengkep & nahan rasa bahan anu béda Ngantos sajam waktos masak waktos Sampurna pikeun daging, steak, daging babi, hayam, sayuran & seueur deui

    Kaca anu pikaresepeun pikeun ngabersihan anu gampang kontrol rotasi anu gampang digunakeun, 2 rak masak kawat, sareng penjepit piring ngajantenkeun prék & plating tuang

    Descripition

    Patuh sareng standar kaamanan GS A-13.

    Sistem aduk dipaténkeun anu ngagoréng 1kg gorengan Perancis rendah gajih.

    Gampang ngagunakeun pangatur waktu digital sareng suhu ku tampilan LCD.

    Satuan masak serba lengkap, serbaguna pikeun ninggang, ninggang, ninggang, barbeque, ngukus, ngala, ngahédrasi, ngémploh, sareng ngagoreng.

    Tutup kaca tempered transparan pikeun kaamanan pangan.

    Suhu masak dibasajankeun 65ºC dugi 220ºC (149ºF - 428ºF).

    Kontrol speed kipas tinggi / Low.

    Panci aduk mesin cuci piring aman.

    Ningkatkeun kapasitas ku nambihan cincin extender.

    Pareuman sacara otomatis sakali tutup diangkat.


  • Saméméhna:
  • Teras: