DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Shaohong air fryers best seller prime deal, 13.4QT Electric Hot Oven Oil kirang Cooker, Turbo Digital panel sareng 11 Presét, Preheat & Shake Reminder, Nonstick Basket AX-767MH

    Pedaran pondok:

    Kapasitas: 12-17L

    Kakuatan: 1300W

    Bahan: Mangkuk kaca Perancis asli sareng téknologi Perancis pikeun opsional

    Diménsi karton kaluar: 385 * 385 * 385mm

    Beurat: 6.6kg


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Tampilan anu saé kalayan prasetél anu gampang dianggo. Salaku tambahan, nguruskeun harga jual anu paling laris pikeun nyéépkeun udara ngamungkinkeun pikeun gampang pas dina konter anjeun.

    Dealer jual anu paling laris di frigés udara, nganggo dugi ka 85% kirang gajih tibatan tuangeun anu digoréng tradisional bari ngajaga rasa anu sami, janten hadiah anu sampurna pikeun kulawarga atanapi réréncangan.

    Dibandingkeun sareng karinjang buleud 4-quart atanapi bahkan anu langkung alit, tawaran jual beuli anu paling laris ku Shaohong air froris tiasa pas sareng sakedik 5 lbs-6 lbs, sedengkeun karinjang buleud leutik henteu tiasa. Mésér ukuran XL 5,8-Quart ieu, ngalayanan kulawarga anjeun sahanteuna 3-5 jalma.

    11 Sétététététél Sentuhan: Steak, Unggas, Seafood, Udang, Bacon, Kadaharan Beku, Gorengan Perancis, Sayuran, Sayuran Akar, Roti, sareng Desserts. Pilih waé prététét anjeun nganggo 1 ketukan gampang dina tampilan sareng anjeun siap masak. Anjeun tiasa nyetél ogé masak temp / waktos.

    Gorobag dilapis nonstick anu tiasa dicopot nyaéta mesin cuci piring anu aman, gratis PFOA & gratis BPA. Goreng hawa.

    Datang sareng 100 resep anu asli, lezat & gampang pikeun unggal tuang. Pilarian terang kumaha seueur pangaruh urang masak tuangeun sareng fryer hawa shaohong dina média sosial, ogé resep sareng video tutorial anu tetep ti komunitas urang.

    Waktos masak langkung gancang tibatan oven konvensional, tapi hasilna langkung garing sareng langkung raos. Éta ogé ngagaduhan fungsi panginget goyang. Panaskan heula unit sateuacan nambihan bahan-bahan anjeun pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.

    Mésér anjeun dibarengan ku bantosan ti Tim Dukungan Palanggan anu ngabantuan kami. Sareng pangacara udara Shaohong anu paling laris pikeun jual beli anu hadé, tiasa nyayogikeun tegangan anu béda pikeun pilihan anjeun.

    Katerangan

    Patuh kana standar kaamanan IEC A-13.

    Panel kontrol laser dicetak awét.

    Gampang ngagunakeun timer mékanis sareng setélan setting suhu.

    Satuan masak serba lengkap, serbaguna pikeun ninggang, ninggang, ninggang, barbeque, ngukus, ngala, ngahédrasi, ngémploh, sareng ngagoreng.

    Tutup kaca tempered transparan sareng mangkok kaca tahan panas pikeun kaamanan pangan.

    Suhu masak dibasajankeun 65ºC dugi 250ºC (149ºF - 482ºF).

    Ningkatkeun kapasitas ku nambihan cincin extender (opsional).

    Pareuman sacara otomatis sakali tutup diangkat.

    Ngamuat kontainer:

    1 × 20ft Wadahna: 688 pcs

    1 × 40ft Wadahna: 1420 pcs

    1 × 40HQ Wadahna: 1620 pcs


  • Saméméhna:
  • Teras: