DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Shaohong air frenders best seller prime, 13QT Air Fryer Oven, with Recipe Book, Oil Free Chip Fryer, Nonstick Basket, for Low Fat Cooking, 1300W Electric air frenders best prime, LED LED, 12-in-1 Presets for Heating, Baking , Panggang & Dehidrasi SH-777MH

    Pedaran pondok:

    Modél No.: SH-777MH

    Kapasitas: 12-17L

    Kakuatan: 1300W

    Bahan: Mangkuk kaca Perancis asli sareng téknologi Perancis pikeun opsional

    Diménsi karton kaluar: 385 * 385 * 385mm

    Beurat: 8kg


    Detil Produk

    Tanda Produk

    - Fryer hawa ieu ngajantenkeun 'tuang goreng anu séhat' janten kanyataan. Suhu kisaran ti 149-482 ° F ngamungkinkeun anjeun masak dina suhu anu anjeun pikahoyong, ngahontal hasil anu séhat, garing, digoréng nganggo sahenteuna 98% langkung minyak tibatan frig tradisional. Nyarios pami ngagoreng tradisional.

    - Goreng hawa ngagaduhan panci gelas anu tiasa dicabut di jero na. Saatos dianggo, anjeun tiasa ngaluarkeun langsung, teras anjeun tiasa ngabersihkeun kalayan gampang, ogé ngan saukur tiasa ngusap permukaan fryer hawa.

    - The Fryer hawa sumping dina opat modeu masak anu béda, tumis / ngagoreng / bakar / bakar, pikeun nyugemakeun sagala kabutuhan tuangeun anjeun sareng ngajantenkeun sadayana janten lulugu bumi

    Gampang ngagunakeun timer mékanis sareng setélan setting suhu.

    Satuan masak serba lengkap, serbaguna pikeun ninggang, ninggang, ninggang, barbeque, ngukus, ngala, ngahédrasi, ngémploh, sareng ngagoreng.

    Tutup kaca tempered transparan sareng mangkok kaca tahan panas pikeun kaamanan pangan.

    Suhu masak dibasajankeun 65ºC dugi 250ºC (149ºF - 482ºF).

    Ningkatkeun kapasitas ku nambihan cincin extender (opsional).

    Pareuman sacara otomatis sakali tutup diangkat.

    Ngamuat kontainer:

    1 × 20ft Wadahna: 455 pcs

    1 × 40ft Wadahna: 945 pcs

    1 × 40HQ Wadahna: 1080 pcs


  • Saméméhna:
  • Teras: