DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Shaohong 4L, Multi-fungsi Électric Cooker, Instan Digital Pressure Pot, tombol Toél, Stain-Resistant Slow Cooker, Steamer, Sauté, Rice Cooker, Cake Maker, Egg Cooker, Sterilizer and Warmer with Large LCD Panel, 11+ Accessories, konéng. AX-971DT

    Pedaran pondok:

    Kapasitas: 4.0L

    Kakuatan: 1000W

    Ukuran produk: 35 * 295 * 245mm


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Tekanan tekanan listrik Shaohong ngagaduhan seueur prédét: Unggas, Sup, Kacang / cabé, Bubur, Kue, Endog, Masak Lambat, Sangu, Tekanan Masak, Tumis, Kukus, sareng Yogurt, kantun tombol tombol kanggo ngalengkepan tuangeun anu lezat sareng bergizi.

    Batin tekanan kompor batin didamel tina teflon tingkat dahareun, Henteu ngan ukur palapis bébas kimia tapi ogé tahan sidik. 3-lapisan handap, awét komo distribusi panas. Ngagunakeun tilu generasi téknologi masak panganyarna sareng kakuatan tinggi 1000W, dibandingkeun sareng kagancangan masak tradisional ningkat ku 70%, tiasa langkung ngalestarikeun gizi dina dahareun.

    Panci batin tiasa dicabut sacara ergonomis, gampang dibersihkeun sareng aman dina mesin cuci piring. Pariuk kami nyayogikeun anjeun kalenturan pikeun nuliskeun waktos masak, anjeun tiasa nyaluyukeun tekanan sareng tingkat rasa pikeun nyumponan kabutuhan pribadi anjeun. Salaku tambahan, tampilan LCD anu ageung ngagaduhan pangaturan luhur otomatis, kamajuan masak visual, suhu masak visual, sareng fungsi mareuman bipna.

    Tekanan tekanan Shaohong nyayogikeun anjeun sareng seueur jinis aksésoris, kalebet buku Resep, Ngukur cangkir, Ngawelah Sangu, Késo Sup, Sarung Tangan × 2, Klip Pangan, Pad, Kukus Endog, Steamer Baja, sareng Cincin Seal Tekanan kompor kami kalayan kualitas luhur sareng fitur super. 10 fitur kaamanan internal. Sadaya fungsi panyalindungan parantos diuji sareng kaamanan.

    Tekanan tekanan listrik Shaohong dipercaya sareng ngajamin. Dibandingkeun sareng garansi sataun anu sanés, urang tiasa nyayogikeun anjeun 2 taun. 7/24 jam jasa tim purna jual, upami anjeun aya masalah, punten dihubungi kami.

    ◎ Masak béas, bubur, sup, sareng kari sareng sajabana Hadé sareng pengaduk otomatis anu tiasa dicabut.

    ◎ Panel kontrol toél intuitif.

    Timer Timer digital sareng setting suhu kalayan tampilan LED

    ◎ Jandéla kaca transparan pikeun lalajo kamajuan masak.

    ◎ 4L non-iteuk corétan-tahan corétan jero anu tiasa dicabut.

    Loading Wadahna ngamuat:

    1x20ft Wadahna: 624 PCS

    1x40ft Wadahna: 1296 PCS

    1x40HQ Wadahna: 1440 pcs


  • Saméméhna:
  • Teras: