DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. nembongan dina Paméran Cai Internasional Amsterdam "AQUATECH"

    Ti 5 Nopémber dugi ka 8 Nopémber 2019, anu ka 25 "Paméran Pangobatan Cai Internasional Amsterdam" diayakeun di RAI International Convention and Exhibition Center di Amsterdam, Walanda. Rupa-rupa seri cai mancur nginum, nyucikeun cai sareng mesin cai hérang tina Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. bakal muncul sakumaha anu dijadwalkeun. Aula paméran aya di aula 01.132, adegan narik seueur perusahaan dapur global sareng dealer pikeun nganjang sareng bernegosiasi.

    xinwen6

     

    Salaku salah sahiji kajadian industri anu paling berpengaruh di dunya dina widang pangobatan cai, Amsterdam

    International water treatment exhibition, the Netherlands, adheres to its consistent purpose, gathers high-quality professional buyers and peers through a wide range of international industry contacts, and creates the most ideal business atmosphere for many international exhibitors. Therefore, Amsterdam International water show attracts thousands of water treatment enterprises from more than 100 countries and regions every year. Among them, Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. has been invited to participate in the Netherlands International Water Exhibition for the third time. Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. is a high-tech enterprise integrating R & D, production and sales. It has a senior R&D team, advanced production equipment and automatic production line. In addition

    kana produksi dispenser cai, pemurni cai sareng séri mesin cai gelembung, éta ogé ngahasilkeun panerapan dapur rumah tangga sadidinten, sapertos kompor multi-fungsi, fryer hawa, pot termal listrik, mesin kopi, mesin és krim, sareng sajabana. Perusahaan nyaéta diposisikan di pasar tengah sareng high-end. Sadaya produk parantos ngalamar sertifikasi kaamanan di panjuru dunya, sareng parantos dijual ka langkung ti 60 nagara sareng daérah saalam dunya. Éta ngagaduhan hubungan koperasi anu saé sareng stabil sareng seueur perusahaan mérek terkenal di dunya.

    xinwen7

    Dispenser cai mérekna, pemurni cai sareng séri mesin cai hérang biasana diékspor ka Amérika Serikat, Karajaan Inggris, Jérman, Perancis, Jepang, Italia, Spanyol, Polandia, Rusia, Afrika Kidul, Bélgia, India sareng nagara-nagara sareng daérah sanés, sareng bakal resmi asup ka pasar domestik di 2019.

    xinwen9

    Pos waktos: Mar-08-2021