DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Oven Oven with French Glass Bowl “Si se xing ye” (Lumrahna resep barang anu alus, panginten tuangeun), cinta kana tuang mangrupikeun ngungudag anu teu aya tungtungna ti manusa ti mimiti.

    Oven Oven with French Glass Bowl “Si se xing ye” (Lumrahna resep barang anu alus, panginten tuangeun), cinta kana tuang mangrupikeun ngungudag anu teu aya tungtungna ti manusa ti mimiti. Kiwari, nalika kahirupan beuki loba, dahareun, papakéan, sareng pola makan masarakat parantos robih pisan. Jinis tuangeunana terus-tereuyeuban. Rupa-rupa téhnik masak parantos ditambihkeun kana jajaran masak masak gourmet, nyandak langkung seueur pangalaman novél pikeun selera masarakat.
    Nanging, jalma modéren sacara buta dina ngudag nikmat, seueur teuing bungbu anu ditambihkeun dina prosés masak tuangeun. Numutkeun statistik, Cina nganggo rata-rata minyak 42,1g sapoé, ampir dua kali lipat standar kaséhatan.

    Sakumaha ngabahayakeun tuangeun anu gajih ageung?

    Kolésterol sareng gajih anu kaleuleuwihi bakal akumulasi dina témbok pembuluh darah, nyababkeun arteriosclerosis, mangaruhan kana fungsi otak, ningkatkeun kajadian panyakit jantung, panyakit jantung koronér sareng panyakit sanésna, sareng naon deui, ningkatkeun kasempetan kanker awak. Dahareun sareng kaséhatan moal kuciwa. Dina raraga méréskeun masalah ieu, SHAO HONG parantos ngaluncurkeun séri oven gelombang cahaya anu cerdas. Rangkaian oven ngagabungkeun baking, baking, baking, pemanasan, cair, beberesih sareng fungsi-fungsi sanésna pikeun dasarna nyumponan kabutuhan sadidinten di dapur.

    Aksésori dasar tina oven baking, grill low cocog pikeun grilling jangjang hayam, suku hayam, rendang domba, lauk jeung daging séjén. Gelombang cahaya infra merah 360 kecepatan tinggi, angin puyuh tuangeun daging daging, maksa kaleuleuwihan gajih, dagingna garing, nikmat sareng henteu gajih. Panggang pizza, tarts endog, kentang goreng, kentang amis sareng camilan populér sanésna, rak handap ogé kabutuhan. Panggangan anu luhur dicocogkeun sareng "cincin jangkungna" kanggo ngasakan sababaraha panganan anu langkung ageung, sapertos daging hayam bakar.

    Operasi gancang, kualitas luhur, gancang masak gancang.

    Ngan ukur 40 menit masak hayam dina oven SHAO HONG, sareng raos na henteu kompromi. Ngagunakeun gelombang cahaya infra merah 360-derajat angin puyuh pikeun nyiapkeun tuang, gancang, éfisién, sareng tiasa maksa gajih tuangeun daging, éta leres-leres mangrupikeun alat dapur pikeun unggal kulawarga.

    Oven baking SHAO HONG, ogé katelah "fryer hawa", sababaraha fryer hawa dina pasaran nganggo palapis logam anu dilapis, gampang dina endapan zat toksik dina suhu luhur, nyababkeun karusakan dina awak. Oven SHAO HONG nganggo sampul luhur kaca tempered anu transparan. Panci anu dianggo dina séri kelas luhur nyaéta panci gelas anu diimpor ti Perancis, sareng éta ngagaduhan hak penjualan global anu eksklusif; loyang ti séri pertengahan akhir ogé didamel tina bahan kelas A domestik.

    Modeu operasi oven SHAO HONG ogé dirobihkeun. Panel operasi mékanis cocog pikeun manula, sareng jenis pinter hiji-konci cocog pikeun jalma anu bobo atanapi jalma anu masak. Aya ogé séri, nyaéta pikeun netepkeun "waktos, suhu, kecepatan angin" numutkeun kaayaanana tuangeun. Anu ieu cocog pikeun jalma anu resep masak sareng ahli dina masak. Nanging, SHAO HONG ngagaduhan resep anu kedah disayogikeun, ngan pilih numutkeun kabiasaan pribadi. Henteu masalah anu gaya bébas hariwang saatos dijual!

    Sering disebatkeun yén kadaharan éstétika di dunya moal kuciwa. Sedengkeun manusa modéren teu ngahaja ngudag piring anu raos, aranjeunna ogé langkung merhatoskeun pikeun ngalestarikeun kasihatan. Tim panilitian ilmiah SHAO HONG taat kana konsép "nyayogikeun kahirupan anu berkualitas sareng séhat" sareng terus ngamajukeun dina jalan inovasi produk. Anggo waktos luang anjeun pikeun ngaraosan pangalaman hirup énggal anu di bawa ku tuangeun anu séhat.


    Pos waktos: Mar-08-2021