DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Fryer hawa, nikmati kahirupan pangan anu séhat

    xinwen1

    FRITER HIRU, NGARIKKEUN KAHIRUPAN PANGAN dahareun

    Ngarasakeun tuangeun mangrupikeun kabagjaan anu hébat dina kahirupan. Kanggo seueur gourmets, kadaharan anu digoréng pastina janten karesep, tapi ku raos anu seungit sareng garing, pangalaman anu lembut sareng juicy, tuang goreng ogé panyabab utama anu mangaruhan kaséhatan. Dahar tuang anu kandungan gajihna tinggi mangrupikeun beban anu beurat dina awak. Janten, naha aya alat masak di pasar anu tiasa nahan rasa sareng tékstur tuang goreng bari ngirangan asupan gajih?

    Parancang hawa SHAO HONG mangrupikeun artefak anu ngamungkinkeun kaséhatan sareng kadaharan. Éta ngagaduhan ciri asak tanpa minyak, séhat sareng gajih rendah, sareng beberesih otomatis. Kalayan fryer hawa ieu, anjeun tiasa langsung janten ahli gourmet. Produk ieu didamel tina bahan-bahan aman pikeun bahan pangan sacara gembleng. Desain badai panas sirkulasi 360 derajat anu henteu paéh-sudut tiasa ngahontal pemanasan anu sami dina dahareun tanpa muterkeun. Dina waktos anu sasarengan, desain kecepatan angin tilu-speed adjustable tiasa milih kagancangan angin anu saluyu sareng bahan pangan anu béda-béda. Kacida pondokna waktos masak. Salaku tambahan, fryer hawa SHAO HONG tiasa ngajantenkeun tuangeun dina kaayaan gajih sareng gajih rendah, ngonci dina nutrisi ti jero, sareng nyayogikeun kasihatan dobel ka para tamu.

    Parancang hawa SHAO HONG parantos seueur desain anu bijaksana. Ku nambihan cingcin ningkatna stainless steel, kapasitas fryer hawa tiasa ditingkatkeun tina 12L ka 17L, anu ningkat pisan rohangan masak; awak kaca transparan jelas tiasa ningali prosés masak. Sadayana aya dina kakendali; kalayan ditambahan kantong panyimpenan, panyimpenan tahan lebu langkung merenah; dina waktos anu sasarengan, produk ieu ogé dilengkepan fungsi beberesih otomatis suhu luhur, anu tiasa gancang mesék gajih sareng leres-leres ngosongkeun panangan anjeun.

    Dumasar kana konsep masak anu séhat sareng desain produk anu bijaksana, SHAO HONG fryer hawa sok dipikasieun ku pangguna, sareng ogé nampi réspon pasar anu saé, ngahontal tujuan ngajantenkeun masak langkung séhat sareng hirup langkung gampang. Ningali ka hareup, SHAO HONG bakal taat kana konsép tuang séhat tanpa minyak sareng kirang minyak, sareng nyayogikeun pangguna pikeun pangalaman masak gourmet anu langkung saé kalayan kaunggulan produk anu langkung terkenal, desain produk anu langkung raket, sareng modeu masak anu langkung euyeub, sareng ogé ngamungkinkeun pangguna pikeun ngararasakeun kahirupan séhat anu langkung saé.

    xinwen2
    xinwen3

    Pos waktos: Mar-08-2021