DongGuan Shao Hong Éléktronik
Téhnologi Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Warta

    • Naon faktor anu mangaruhan bédana harga pot kaséhatan?Kaahlian Pilihan pot kaséhatan

      Meureun loba jalma teu nyaho loba ngeunaan pot kaséhatan.Sacara harfiah, pot kaséhatan mangrupa jenis wadah cai ngagolak nu bisa ngajaga kaséhatan, saeutik kawas ketel listrik.Naha pot kaséhatan leres-leres gaduh pangaruh kaséhatan?Naha harga pot kaséhatan béda-béda pisan?Hayu urang manggihan babarengan ...
      Maca deui
    • Kasalahan umum sareng metode perbaikan ketel listrik?

      Aya ide naon anu mungkin salah dina ketel listrik éta?Naon alesan pikeun gagal ieu?sareng kumaha carana ngalereskeunana?Dinten ayeuna, éditor bakal nyortir kasalahan umum sareng metode pangropéa ketel listrik pikeun anjeun.1. Lampu indikator henteu hurung, sareng cai henteu tiasa digodog ...
      Maca deui
    • Special price for Water Dispenser in Sep.

      harga husus pikeun Dispenser Cai dina Sep.

      warta alus!harga husus pikeun dispenser cai mandiri dina Sep.
      Maca deui
    • Air Fryer tiasa ngadamel naon waé anu anjeun pikahoyong

      Sigana mah lain hal anu gampang pikeun ninggang jagong, tapi aya rahasia pikeun ninggang ogé.Dinten ieu urang Shaohong bakal ngajarkeun anjeun yén anjeun tiasa kalayan gampang manggang jagong anu enak di bumi.Rasa anu saé sapertos anu anjeun mésér ti luar.Ayeuna hayu urang tingali kumaha ngagunakeun fryer hawa.Jieun cocoba manis ...
      Maca deui
    • Ngarasakeun baking anjeun kalayan Convection Oven

      Oven conevetion ngadopsi mangkok kaca Frecnch, anu langsung diimpor ti Frech, 360-derajat panempoan panoramik masak kadaharan, ngarasakeun fun baking!Anjeun sok jadi sibuk nu teu boga waktu masak.Naha anjeun hoyong ngaraosan kasenangan masak di bumi nyalira?Haha, sok ditungtungan ku ev...
      Maca deui
    • Anyar Produk-Soda Mesin Cai dibuka

      The New Product-Soda Water Dispenser Diluncurkeun Salaku urang sadayana terang, pikeun nagara, sains jeung téhnologi nu kakuatan produktif primér, sarta sains jeung téhnologi rejuvenate nagara;sareng pikeun pabrik, kakuatan R&D sareng kamampuan desain raket patalina sareng laju sareng q ...
      Maca deui
    • SHANGHAI AQUATECH CHINA 2 JUNI - 4 JUNI 2021

      Aquatech China mangrupikeun acara perdagangan cai internasional panggedéna di China pikeun widang prosés, nginum sareng cai limbah.Pameran éta janten tempat pasamoan pikeun sadaya pamimpin pasar dina séktor cai Asia.Aquatech Cina museurkeun kana produk sareng jasa dina téknologi cai ...
      Maca deui
    • Shaohong Electronic Technology Co., Ltd.. Bewara Libur 1 Méi

      Dina respon kana tungtunan jeung kawijakan nasional, kitu ogé kaayaan produksi sorangan, Shaohong Electronic Technology Co., Ltd mutuskeun nyandak pakansi ti 5 / 1-5 / 5. Salila libur, layanan palanggan e-commerce domestik bakal ngabales. pikeun patarosan pelanggan online dina waktos anu pas, int...
      Maca deui
    12Salajengna >>> Kaca 1 / 2