DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Kitchenaid Dual Convection Countertop Oven Air Fryer, Countertop Toaster Oven Foodie Gril, Convection Oven with Glass Bowl, Air frier With 360 ° Anti-scalding Protective Holder, Gampang Dipaké sareng Bersih, 7L-10L CO-05DHA

    Pedaran pondok:

    Kamampuh Standar: 7L

    Kamampuh Maksimal: 10L

    Kakuatan: 1000W


    Detil Produk

    Tanda Produk

    GAMPANG GAMPANG:Fryer hawa dilengkepan panel kontrol hiji-rampa. Ngan hurungkeun kagorengan, pilih tuangeun teras mimitian. Rasakeun kadaharan garing anu lezat ngan ukur kedah 3 léngkah!

    Gampang dibersihkeun: Mangkok kaca tina kompor oven konveksi ieu, kantun tilelepkeun mangkok gelas kana cai sareng ngumbah busa, henteu resep fryer hawa plastik anu langkung résidu na.

    360 ° ANTI-SCALDING: Fryer hawa ieu hadir ku panyalindungan panutup kaca gelas ukuran pinuh pikeun mayungan kulawarga sareng murangkalih anjeun

    360 ° RAPD AIR HEATING CIRCULATION:Oven fryer hawa panas ieu ngadopsi téknologi anyar tuang tuang ku 360 ° sirkulasi hawa gancang panas anu ngirangan 85% kirang minyak sareng gajih tibatan ngagoreng jero minyak tradisional. Masak katuangan merata pikeun hasil emas-coklat sareng nikmat kalayan sistem sirkulasi hawa anu épéktip.

    AKSESORI LEUWIH

    Aksésori standar: Tongs, rak low, Dual rak

    Asesoris opsional: Pizza pan, ring Extender, Bakul Uap, Sate, Batu Panggang

    ◎ Kapasitas masak 7L kompak.

    ◎ Patuh kana standar kaamanan GS A-13.

    ◎ Satuan masak serbaguna anu lengkep sadayana pikeun ninggang, grill, bakar, barbeque, steam, broil, dehydrate, defrost, sareng air-fry.

    ◎ 10 Program masak préparasi pikeun masak sababaraha jinis tuangeun.

    ◎ Tutup kaca tempered transparan sareng mangkok kaca tahan panas pikeun kaamanan pangan.

    ◎ Suhu masak dibasajankeun 65ºC dugi 230ºC (149ºF - 446ºF).

    ◎ Ningkatkeun kapasitas ku nambihan cincin extender (opsional).

    ◎ Pareuman sacara otomatis sakali tutup diangkat (Opsional GS A-13 disusun rak).


  • Saméméhna:
  • Teras: