DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Oven Kukus Digital sareng Mangkok Perancis, Panel Kontrol ageung, Wadah Cai, Kukus sareng Toast Air Fryer Konveksi Oven 4L CO-11S

    Pedaran pondok:

    • Panel kontrol touch ageung

    • kalayan fungsi uap

    • Kamampuh: 4L

    • mangkok gelas Perancis

    • Jandéla visual


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    - Fryer hawa mini ieu ngagaduhan fungsi masak hiji-rampa sareng sirkulasi hawa 360 ° gancang pikeun nyayogikeun hasil garing ngagunakeun kirang minyak.

    - The fryer hawa nganggo minyak dugi ka 85% langkung alit tibatan cara tradisional ngagoréng jero bari ngajaga rasa anu sami, janten hadiah anu sampurna pikeun anggota kulawarga sareng réréncangan.

    - 4L hawa fryer's lega, Salaku tambahan, Masak sajumlah sampurna tuangeun pikeun 3-5 jalma dina sakali waktos.

    - Mangkuk kaca anu tiasa dicabut sahingga anjeun tiasa ngabersihkeun ku cai atanapi nganggo mesin cuci piring, langkung séhat.


  • Saméméhna:
  • Teras: