DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
  • Tentang Kami

    Tentang Kami

    Dongguan Shaohong Electronic Technology Co., Ltd. perenahna di Kota Tangxia, Kota Dongguan, kalayan transportasi anu merenah pisan. Jarak 30 kilométer ti Bandara Internasional Bao'an, 30 kilométer jauhna ti Pelabuhan Bay Bay, 38 kilométer jauhna ti Pelabuhan Shenzhen Yantian, sareng 53 kilométer ti Bandara Internasional Hong Kong.

    Didirikeun taun 2017, éta mangrupikeun R&D, produksi sareng penjualan perusahaan berteknologi tinggi. Hal ieu ilahar dilakukeun dina oven konvénsi, frig hawa multi-fungsi, kompor multi fungsi, pot thermo listrik, dispenser cai, mesin kopi, pembuat és krim, sareng produksi alat-alat ketel sareng penjualan. Kami gaduh tim R&D anu berpengalaman, ti pamekaran produk, desain, verifikasi, produksi massal; urang tiasa nyayogikeun jasa-jasa kualitas luhur sapanjang waktos. Samentawis éta, kami gaduh fasilitas canggih sareng jalur produksi otomatis, pikeun ngalaksanakeun jinis ODM atanapi proyék OEM alat-alat dapur sareng alat-alat cai minum.

    Kusabab didirikeun, perusahaan parantos ketat dina pangendali kualitas. Kami mastikeun ngatur kualitas dina hal kontrol input bahan baku, kontrol prosés produksi, sareng pamariksaan sateuacan pangiriman. Dina waktos anu sasarengan, kami ogé parantos netepkeun konsép "ngalayanan pelanggan ngembangkeun diri", meryogikeun usaha tanaga bisnis sareng palanggan pikeun ngaréspon email sareng pamundut nasabah dina waktos anu tepat sareng épéktip, sareng nuturkeun patarosan palanggan salami prosés, ngajaga komunikasi sareng konsumén sareng ngartos penjualan pelanggan bahkan saatos kiriman, leres-leres nyugemakeun para nasabah sareng ngantep pelanggan milih kami.

    Lingkungan Perusahaan

    Meeting Room
    Parts Processing Department
    Hallway
    Producing Department
    Exhibition Room
    Warehouse

    Sertipikat kualifikasi

    Dina 5 taun ieu, kami parantos ngekspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Inggris, Jérman, Perancis, Jepang, Italia, Spanyol, Polandia, sareng Rusia; Samentawis waktos, kami damel sareng seueur merek terkenal dunya sanésna. Produk ogé parantos dikenal sacara bulat ku seueur palanggan.

    Kami parantos mumpuni ku ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, QC080000: 2017 (manajemén zat bahaya) sareng OHSAS18001 (kaséhatan sareng kasalametan padamelan), ISO22000 (sertifikasi sistem manajemén kaamanan pangan). Produk kami parantos patuh sareng Cina 3C, UL Amérika Kalér, CUL, TUV / GS Éropa, CE, Koréa Kidul KC, Jepang JET, sertifikasi CB bangsa IEC anu sanés. Unggal produk parantos ngalaman pamariksaan kualitas sareng tés. Ieu mangrupikeun jaminan anu hadé pikeun kamampuan urang pikeun ngalayanan konsumén asing anu ageung, importir ageung, padagang ageung, sareng anu ngajual ageung.

    Kami salawasna ngajagaan "Kualitas Mimiti, Inovasi sareng Pangembangan, sareng Win-win sareng Palanggan" filsafat bisnis, teras-terasan milari kamajuan téknologi, terus-terusan inovasi, sareng nyayogikeun palanggan sareng produk premium sareng jasa.

    Di pikahareupeun, ku usaha sasarengan sadayana kolega Shaohong, urang bakal janten langkung kuat sareng langkung saé, langkung maju, sareng ngalayang langkung luhur.