DongGuan Shao Hong Electronics Technology Co., Ltd.

  • sales@dgshaohong.com
    • 57
    • 1920-720-WAK-10
    • 56

    Tentang Kami

    Spésialisasi dina produksi peralatan listrik rumah tangga leutik, OEM sareng ODM
    Reception Room

    Dongguan Shao Hong Electronic Technology Co., Ltd. mangrupikeun R&D, produksi sareng penjualan perusahaan berteknologi tinggi. Hal ieu ilahar dilakukeun dina oven konvénsi, frig hawa multi-fungsi, kompor multi fungsi, pot thermo listrik, dispenser cai, mesin kopi, pembuat és krim, sareng produksi alat-alat ketel sareng penjualan. Kami gaduh tim R&D anu berpengalaman, fasilitas canggih sareng jalur produksi otomatis, pikeun ngalaksanakeun jinis ODM atanapi proyék OEM pakakas dapur sareng alat-alat cai minum.

    Kami parantos ngekspor ka langkung ti 60 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Inggris, Jérman, Perancis, Jepang, Italia, Spanyol, Polandia, sareng Rusia; Samentawis waktos, kami damel sareng seueur merek terkenal dunya sanésna.

    Cara anyar pikeun kahirupan anjeun